Vállalati vagyonbiztosítás


Vállalkozóként, cégvezetőként nem feledkezhetünk meg vagyontárgyaink, árukészletünk, szállítóeszközeink, műszaki berendezéseink, épületeink és a többi céges tulajdon, és természetesen munkavállalóink védelméről sem. Érdemes számba venni a vállalkozás legfontosabb vagyontárgyait, értékeit és ezzel egy időben gondosan mérlegelni a vállalkozást leginkább fenyegető veszélyeket. Vagyonőr vállalati vagyonbiztosításunk megkötésekor saját szempontjai szerint választhatja ki azokat a kockázatokat, melyektől leginkább tart.

Lehet ez egy vihar, egy eltört vízvezeték, betörés, a szállítójármű kirablása, egy súlyosabb üzemi baleset, tűzkár, betöréses lopás miatti üzembezárás, de talán joggal tarthat attól is, hogy munkavállalói kárt okoznak másnak, és vállalkozóként jogi tanácsadásra lehet szüksége.

A vállalati vagyonbiztosítás esetében Ön dönti el, mire terjedjen ki biztosítása. Ha biztosra szeretne menni, kösse meg vagyonbiztosítását all risk szolgáltatással, minden kockázatra fedezetet nyújtunk, ami nem szerepel kizárásként!

Akár hitelfedezeti biztosításként is szolgálhat!