Elnyertük a MAF Felelős Támogató Védjegyet

2016.11.04 20:42

Biztosítónk és alapítványunk a Magyar Adományozói Fórum MAF Felelős Támogató Védjegyét kimagasló támogatói tevékenységéért érdemelte ki.

 

 

 

A Magyar Adományozói Fórum 2013 óta évente adja át a Felelős Támogató Védjegyet, olyan hazai vállalatoknak, akik felelősen támogatnak társadalmi célokat és tevékenységük objektív szakmai szempontok szerint értékelhető.

 

 

 

Az elmúlt években a Mosolyvadász Program keretében több mint 2000 hátrányos helyzetű gyermeket értünk el fejlesztő és prevenciós programjainkkal, hogy hozzájáruljunk a fiatalok biztosabb jövőjének megteremtéséhez.

 

Az országjáró egészségügyi szűrőbusszal éves szinten nagyságrendileg 10.000 szűrést végezve támogatjuk a betegségek megelőzését, az egészség megőrzését, míg baleset-megelőzés céljából már országosan 23 forgalmas útszakaszon valósult meg biztonságos útburkolat telepítése az alapítvány támogatásával.

 

 

Azt, hogy elkötelezetten dolgozunk a társadalmi felelősségvállalás több területén, programjaink sikerén túl az is jól példázza, hogy kiérdemeltük Felelős Támogató Védjegyet.